Home
jobcoaching geselecteerd

 

Als zelfstandig gevestigd coach bied ik ook jobcoaching aan in Arnhem en omgeving. Dit doe ik samen met Eveline Eijkhout onder de vlag van Sterker Werkt. Een professionele organisatie met een visie en werkwijze die volledig aansluit op onze eigen aanpak en met een Blik op Werk-keurmerk. U zet een jobcoach in als uw medewerker een (blijvende) beperking heeft, of niet goed of volledig kan functioneren als gevolg van ziekte of een ongeluk. De begeleiding wordt dan verzorgd door een professionele Jobcoach van Sterker Werkt. Wij begeleiden de medewerker naar een passende baan of tijdens het werken bij uw organisatie.

 

Werkwijze

Hoe ziet het Jobcoaching er in de praktijk uit? Op individuele basis zet Sterker Werkt de Jobcoaching in. De medewerker staat centraal en de begeleiding is gericht op continuïteit en groei in het functioneren van de medewerker. Doel is maximale participatie. Om de begeleiding inhoud te geven stelt de jobcoach van Sterker Werkt doelen vast die ertoe bijdragen dat de medewerker de baan houdt en de arbeidsovereenkomst duurzaam wordt. De werknemer krijgt een persoonlijk trainings- of inwerkprogramma en begeleiding op de werkvloer. Aan het eind van een geslaagde jobcoaching periode kan de werknemer zijn werk, zo zelfstandig als mogelijk is, uitvoeren. De jobcoach blijft bereikbaar wanneer er een probleem ontstaat of als er nog knelpunten zijn. Jobcoaching kan ook ingezet worden om de leidinggevende en/of de collega’s te helpen de medewerker zoveel als mogelijk in zijn of haar kracht te zetten.

 

Ons keurmerk

Onze adviseurs hebben diverse jobcoaching opleidingen gevolgd, waaronder IVB en CH-Q. Iedere jobcoach bij Sterker Werkt is in het bezit van het Blik op Werk-keurmerk. Sterker Werkt ontvangt van haar cliënten gemiddeld een ‘9′ voor haar totale dienstverlening. In de rapportage van KIWA noemen de cliënten van Sterker Werkt de volgende sterke punten:

° Neemt cliënt serieus (vertrouwen, vakbekwaam)

° Persoonlijke betrokkenheid (leeft met cliënt mee, werk komt uit het hart)

° Goede samenwerking (enthousiast, denkt mee, prettig in de omgang)

° Flexibel (huisbezoek, tijden)

 

Wilt u ons inzetten, neem contact op om te informeren naar de werkwijze en mogelijkheden.
Arnhem: Else van Hensbergen (tel 06 174 954 51) en Eveline Eijkhout (tel 06 248 39 303).

Zie ook: http://www.sterkerwerkt.nl/jobcoaching/

Logo Sterker Werkt

 

naam
naw gegevens - send email