Home
referenties geselecteerd

 

Reacties van klanten :

“Ik ben blij dat ik jou vond in de meest verwarrende periode van mijn leven. Je gaf me de veiligheid en nam me bij de hand om weer bij mezelf te komen. Nu kan ik de toekomst weer zien als de openruimte die ik kan invullen.”

 

“I certainly can say that now I feel more close to myself and I can recognize the signs that send from my body. I can observe the reactions of my mind and body very fast, which was not the case in past. Recognition of those signs helped to define the source of the problem and take actions in order to improve and help myself!
The style of working of the coach:
° Clear information --> I could absorb them immediately.
° Thinking the other side --> there is always two sides in a coin. I was looking always the negative or not
-- the most positive side.
° Acceptance --> I accept the sides of myself which I was trying to hide in the past. This is me!!!”

 

“Samen bouwden wij een bootje waarmee ik vaar naar mijn eiland van rust.”

 

“Het herbeleven van zaken uit het verleden hebben bij mij geleidt tot een andere visie op deze gebeurtenissen. Ik realiseer mij dat ik in een vicieuze cirkel terecht kom als ik angstvallig vast blijf houden aan teveel controle en perfectionisme. Zonder teveel controle en perfectionisme is mij duidelijk geworden dat zaken ook gewoon tot een goed einde resultaat komen.
Structuur is goed maar ook hier geldt dat teveel structuur contra productief werkt. Naast het contra productief zijn geeft het ook enorm veel drukte in mijn hoofd.
Omdat ik mijzelf meer bewust ben van de door mij opgelegde en gecreëerde obstakels kan ik ook stukje bij beetje zaken los laten en vertrouwen in het kunnen van anderen hebben. Tevens ervaar ik de laatste weken dat ik niet meer zo futloos ben als voorheen.”

 

“Fijn de lichaamsoefeningen waarin ik leer om meer rust te vinden en helemaal bij mijzelf te zijn. Dit helpt mij om vanuit deze rust mijn eigen keuzes te maken.”

 

“Ik weet (en wist al wel) wat mijn beperkingen zijn. Maar ik ben ‘zoetjes aan’ aan het beseffen wat mijn krachten zijn. In jouw bijzijn kon ik rustig naar mijzelf en mijn verleden kijken en ik ga vol vertrouwen mijn toekomst tegemoet om nog meer van deze wonderen te mogen aanschouwen.”

 

“Else is een heel warme en respectvolle coach die enerzijds direct contact maakt en anderzijds professionele afstand bewaart. Ze is scherp in waarnemen van lichaamstaal en nuances in gesproken taal. Ze koppelt terug en komt tot de kern van het probleem. Ze is flexibel en past haar werkwijze aan op wat het beste bij je past. Ze heeft in een voor mij moeilijke periode me het gevoel gegeven dat het goed zou komen en dat ik het in mij had om dit ook zelf voor elkaar te krijgen. Kortom: Else is een heel prettige en kundige coach die ik ieder meteen zou aanraden!”

 

“Heel verrassend om te merken dat je in 3 sessies zoveel op orde kunt krijgen in jezelf! Ik voelde me veilig om direct naar de kern te gaan van waar het voor mij om ging. Wat ik vooral heel mooi vond om te ervaren was hoe krachtig iets simpels werkt als het mee/nadoen van mijn bewegingen! Terwijl ik iets vertelde kwam jij naast me staan en deed met me mee: mijn gebaren, mijn houding, de klank van mijn stem. Spiegelen dus. Jee! Dat ene kleine gegeven deed verschillende dingen met mij: ik voelde me gedragen en gezien, ik zag bij jou een krachtige aandachtigheid om mij echt helemaal te kunnen volgen om zo precies mogelijk in te kunnen gaan op wat er bij mij speelde. Al je antennes staan dan uit. Tegelijkertijd zorgde het ervoor dat ik zelf ook met meer afstand naar mezelf kon kijken, kon relativeren, kon lachen om mezelf.”

 

“Het was altijd de manier waarop ik me uit waardoor ik zenuwachtig werd en ging twijfelen of ik het wel goed deed. Niet aan de inhoud ervan maar de manier waarop. Ik heb heel duidelijk het verschil ervaren tussen bewust en onbewust mij uiten en opkomen voor mijzelf. Het was eerst verstrengeld. Dit helpt mij om bewust goed (bekwaam) voor mijzelf op te komen.”

 

“Ik vond het prettig om bij jou te zijn en heb manieren gevonden om met mijn situatie om te gaan, die ik eigenlijk al wist, maar om een of andere reden niet toepaste.”

 

“Het gaat nu goed met mij; ik ben heel tevreden. Ik heb zelf, met jouw steun, ontdekt hoe ik met conflicten in mijn gezin kan omgaan.”

 

“De coach is empatisch en heeft een goed inlevingsvermogen. Ze is erg prettig in de omgang, denkt goed mee en past de in te zetten methodieken aan mijn beperkingen en aan mijn beste leermethoden. Ik ben erg tevreden.”

 

“Het enthousiasme was duidelijk aanwezig met hierbij de overtuiging overbrengend van te behalen progressie. Daarnaast gaf het mij het gevoel begrepen te worden wat een belangrijke voorwaarde is om samen een traject in te gaan. Er werd duidelijk op zoek gegaan naar de grondoorzaak van de klacht. Doelen zijn zeker bereikt en moeten hun implementatie en aandacht blijven vinden in de praktijk van structuur. Dit werkt zeker in de praktijk.”

 

 

Opdrachtgevers o.a. :

° HAN Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

° Steunpunt Scouting Gelderland

° Stichting Vluchtelingenwerk Gelderland

° Huis van de Jeugd (ondersteuning aan vrijwilligers binnen Jeugdwerk in Gelderland)

° Plattelandsjongeren Gelderland

° Vereniging Speelotheken Nederland

° Stichting Peuterspeelzalen Arnhem

° VIVA Rheden

° Gemeente Oost Gelre

° Natuurmonumenten

 

Samenwerkingspartners :

° Cesartherapeuten

° Fysiotherapeuten

° Sterker Werkt (re-integratie, outplacement, loopbaanbegeleiding)

° ICAS Nederland (Employee Assistance Programmes (EAP) ofwel het werknemers
-- ondersteuning programma.)

° Hartfocus

 

naam
naw gegevens - send email